Το Μπαχρέιν είναι ανήσυχο…

Σχετικά άρθρα

Και οι αναταραχές στο Μπαχρέιν συνεχίζονται. Χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν αισθητή τη παρουσία τους τη Τετάρτη σε ένα χωριό έξω από τη πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, διαδηλώνοντας εναντίον του επικείμενου GP το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η διαδήλωση αυτή ήταν η τελευταία σε μια σειρά διαδηλώσεων κατά του GP, από διαδηλωτές που επιδιώκουν τον εκδημοκρατισμό της χώρας.

Οι διαδηλωτές έχουν δεσμευθεί για καθημερινές διαδηλώσεις ως την ημέρα του αγώνα. Η κυβέρνηση από τη πλευρά της  έκανε 80 συλλήψεις, καθώς βλέπει πλέον ορατό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά το GP, που όταν διεξήχθη το 2010, προσέλκυσε 100.000 θεατές και μισό δις δολάρια σε έσοδα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει το GP και να αποδείξει στον “έξω” κόσμο πως η χώρα έχει επιστρέψει στη σταθερότητα. Διαφημιστικές αφίσες με συνθήματα όπως  “UNIF1ED: One country, one celebration”, έχουν γεμίσει τη πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, Manama.

[Πηγή: alarabiya]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...