Μια εβδομάδα πριν η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη Σειρά 7 και τώρα, ο Ludwig Willisch, πρόεδρος και CEO της BMW Βορείου Αμερικής, μιλώντας στο Detroit Bureau, δήλωσε ότι η πιέζει την κεντρική BMW να βγάλει στην αγορά την Μ7. Αρνήθηκε να δηλώσει αν το μοντέλο έχει πάρει το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι τελικά αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Δήλωσε ότι η BMW δεν χρειάζεται να βγάλει στη παραγωγής τις M εκδόσεις των X1 και X3 και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη του ότι τα μελλοντικά μοντέλα της BMW θα χρησιμοποιούν περισσότερο carbon. Αρχικά τα μοντέλα που θα αποκτήσουν carbon μέρη θα είναι τα ακριβότερα, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια, carbon μέρη θα μπορούσε να έχει ακόμη και η Σειρά 3.

Τέλος έγινε γνωστό, ότι οι νέες BMW M6 Coupe και Cabrio, στην αγορά της Αμερικής, θα είναι διαθέσιμες και με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όπως ακριβώς συνέβη και με τη νέα M5.

[Πηγή: The Detroit Bureau, Car and Driver]

 

 • cfu

  bravo re Amerikanoi,
  h M5 einai etoimh kai sto configuration

 • pariah

  Από άποψη marketing πρέπει να το βγάλει μιας και η s class βγαίνει σε 2 εκδοχές amg και το a8 σαν s8. Και από την στιγμή που χεις βγάλει την Χ5 και Χ6 το έγκλημα έχει ήδη γίνει…

 • Γιώργος

  κάπου στο άρθρο αναφέρει ότι θα ήταν εφικτό να αποκτήση και carbon μερη και η σειρά 3.Το θέμα δεν είναι αν θα αποκτήση, καλοπροαίρετο φυσικά το carbon αλλά το πώς επισκευάζετε σε μία ενδεχόμενη πρόσκρουση, καλό θα ήταν ένα τέτοιο άρθρο, δηλαδή αυτοκίνητα απο ανθρακονήματα πώς επισκευαζονται 

  • LEO

   Με αλλαγη

 • Kostas 1996

  θα ηθελα να δω το Μ7 παρα πολυ! αλλα και το 760Li me M pack ειναι απιθανη και πιο γρήγωρη από το S63 amg. .