Πιθανή η BMW M7, και με χειροκίνητο κιβώτο η M6 στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Μια εβδομάδα πριν η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη Σειρά 7 και τώρα, ο Ludwig Willisch, πρόεδρος και CEO της BMW Βορείου Αμερικής, μιλώντας στο Detroit Bureau, δήλωσε ότι η πιέζει την κεντρική BMW να βγάλει στην αγορά την Μ7. Αρνήθηκε να δηλώσει αν το μοντέλο έχει πάρει το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι τελικά αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Δήλωσε ότι η BMW δεν χρειάζεται να βγάλει στη παραγωγής τις M εκδόσεις των X1 και X3 και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη του ότι τα μελλοντικά μοντέλα της BMW θα χρησιμοποιούν περισσότερο carbon. Αρχικά τα μοντέλα που θα αποκτήσουν carbon μέρη θα είναι τα ακριβότερα, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια, carbon μέρη θα μπορούσε να έχει ακόμη και η Σειρά 3.

Τέλος έγινε γνωστό, ότι οι νέες BMW M6 Coupe και Cabrio, στην αγορά της Αμερικής, θα είναι διαθέσιμες και με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όπως ακριβώς συνέβη και με τη νέα M5.

[Πηγή: The Detroit Bureau, Car and Driver]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...