Δίλημμα: Τα Nissan R33 Skyline στην πρέσα ή εσύ στη φυλακή;

Σχετικά άρθρα

Τι θα έκανες εσύ; Θα άφηνες να σου καταστρέψουν τα δύο του βελτιωμένα Nissan R33 Skyline στην πρέσα ή θα πήγαινες στην φυλακή; Αυτό το δίλημμα είναι ενός Αμερικάνικου από το Ουισκόνσιν αφού οι αστυνομικές αρχές της πόλης είναι αποφασισμένες να πατάξουν τη μαύρη αγορά της πόλης.

Σύμφωνα με το Stevens Point Journal, πίσω το 2010, η πολιτειακή κυβέρνηση θέλησε να πιάσει τον Justin Beno, ο οποίος πουλούσε μέσω eBay δύο Nissan Skyline σε χαμηλή τιμή, με το ένα εκ των δύο να συμμετείχε στο promo της ταινίας Fast and Furious.

Κάποιος άνθρωπος της πολιτείας εμφανίστηκε ως αγοραστής των δύο αυτοκινήτων και ρώτησε αν μπορούν και τα δύο να κυκλοφορήσουν κανονικά στο Ουισκόνσιν. Ο Beno δήλωσε ότι αφού μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Φλόριντα, τότε μπορούν να κυκλοφορήσουν και στο Ουισκόνσιν, αλλά δυστυχώς γι’αυτόν, τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Η κυβέρνηση κατάσχεσε τα αυτοκίνητα και χρέωσε στον Beno μια σωρεία αδικημάτων μεταξύ των οποίων υπήρχε κακούργημα συνωμοσίας, διάπραξη απάτης, πώλησης αυτοκινήτων χωρίς VIN και πινακίδες και μερικά ακόμη πλημμελήματα. Ο Beno δήλωσε ότι αγόρασε τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και ότι δεν γνώριζε ότι δεν μπορούσε να αγοράσει αυτοκίνητα τα οποία δεν διέθεταν VIN και πινακίδες.

Ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση πρόσφερε στον Beno είτε να καταστρέψει στην πρέσα τα δύο αυτοκίνητα είτε να πήγαινε στη φυλακή. Ο ίδιος έκανε μια πρόταση να πουλήσει τα αυτοκίνητα στο εξωτερικό αλλά ο δικαστής αρνήθηκε και έτσι τα αυτοκίνητα θα καταστραφούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως ακριβώς έγινε πρόσφατα και με τα δύο βελτιωμένα Lexus της Fox Marketing.

[Πηγή: Stevens Point Journal, bigbirdskyline]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...