Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος CDC Performance παρουσίασε το πρόσφατα τελειωμένο τους project. Το ονόμασε Wald International Maserati Quattroporte Black Bison Edition βαμμένο στο Rosso Corsa της Ferrari. To αυτοκίνητο χρησιμοποιεί το bodykit της ιαπωνικής Wald International.

To Black Bison bodykit περιλαμβάνει νέο μπροστά προφυλακτήρα με ενσωματωμένο spoiler και LED φώτα ημέρας, πλαϊνές ποδιές, πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη, αεροτομή πίσω και στον ουρανό όλα από carbon.

Φοράει coilover κιτ ανάρτηση πλήρως ρυθμιζόμενη στο rebound, στη συμπίεση και στο ύψος. Στα μηχανικά, ο κινητήρας έχοντας τη βοήθεια από δυο κομπρέσσορες στα 0.35 bar πίεσης παράγει 580 άλογα και 570 ΝΜ ροπής μαζί με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Τέλος έχει τοποθετήσει ένα ολόσωμο κιτ εξάτμισης με τηλεχειριζόμενες βαλβίδες από ανοξείδωτο ατσάλι.

H επαφή με το δρόμο έρχεται μέσω 10-κτινων ζαντών 22 ιντσών της Vossen βαμμένες σε γυαλιστερό μαύρο, διαστάσεων 9.0×22 με ελαστικά 245/30 για τον μπροστινό άξονα και 10.5×22 με ελαστικά 295/25-22 για τον πίσω άξονα. Μέσα από τους τροχούς βρίσκονται τεράστιοι αεριζόμενοι δίσκοι 405×36 χιλιοστών με 12-πίστες δαγκάνες και 380×34 χιλιοστών δίσκοι με 4-πίστονες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό η CDC Performance τοποθέτησε στην Maserati Quattroporte ένα κιτ 13 κομματιών από carbon βαμμένα σε Nero μαύρο αντικαθιστώντας διάφορα εργοστασιακά κομμάτια όπως επίσης και νέο δέρμα με κόκκινες ραφές. Η τιμή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 125.000 ευρώ.

[Πηγή: CDC Performance]