Αυτά είναι τα χρώματα που λατρέουν τα πουλιά να κάνουν κουτσουλιές

Σχετικά άρθρα

Αν έχεις κόκκινο αυτοκίνητο τότε ίσως αυτή η έρευνα επιβεβαιώσει τις υποψίες σου ότι το κόκκινο χρώμα τραβά τα πουλιά να κάνουν πάνω του κουτσουλιές. Σύμφωνα με μια έρευνα της Halfords, το κόκκινο βρίσκεται στη πρώτη θέση ακολουθεί το μπλε, το μαύρο, το λευκό, το ασημί/γκρι και τέλος το πράσινο το οποίο φαίνεται ότι είναι το τελευταίο που επιλέγουν τα πουλιά ώστε να κάνουν την ανάγκη τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.140 αυτοκίνητα από τις πόλεις του Μπράιτον της Γλασκώβης, του Λιντς, του Μπρίστολ και του Μάντσεστερ και οι οδηγοί του ερωτήθηκαν σχετικά με το πόσο γρήγορα απομακρύνουν τα περιττώματα των πουλιών από τα αυτοκίνητα τους. Μόνο ένας στους έξι δήλωσε ότι απομακρύνει την κουτσουλιά αμέσως ενώ οι περισσότεροι επιλέγουν να την αφήσουν εκεί, μέχρι να πλύνουν το αυτοκίνητο τους.

Η Halfords δηλώνει ότι οι κουτσουλιές δημιουργούν ζημιές στο χρώμα των αυτοκινήτων, κάθε χρόνο στην Αγγλία, ύψος 71 εκατ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...