Νέες λεπτομέρειες για την Mercedes SLC AMG

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes SLC, η baby SLS, θα περάσει στη παραγωγή το 2015 και ακόμη παραμένει ασαφές αν το μοντέλο πωλείται ταυτόχρονα μαζί με την SLS ή θα πωλείται μετά το τέλος της παραγωγής της.

Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία R190, δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, αφού οι μηχανικοί της Mercedes προσπαθούν να βρούνε τρόπους να μειώσουν το κόστος παραγωγής, προτού αυτό πάρει την έγκριση ώστε να περάσει στη παραγωγή.

Η SLC δεν θα διαθέτει τόσο ρετρό σχεδίαση όσο η μεγάλη αδερφή της, αφού στόχος είναι να αγοραστεί από νεότερης ηλικίας ανθρώπους.

Οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να έχει τιμή κοντά στις 80.000 ευρώ και θα φορά τον κινητήρα μπροστά.Αυτός θα είναι είτε ένας νέος V8 4.0-λίτρων απόδοσης κοντά στα 450 άλογα, είτε ο V8 twin-turbo 5.5-λίτρων απόδοσης 557 ίππων με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 με 4.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να κυμαίνεται μεταξύ 290 και 300 χλμ/ώρα.

Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε cabrio έκδοση και θα φορά ένα αλουμινένιο σασί, χωρίς τις gullwing πόρτες της SLS, αφού οι μηχανικοί θέλουνε να κρατηθεί το βάρος της χαμηλά.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...