Καθυστερεί η Mercedes SLC

Σχετικά άρθρα

H Mercedes SLC, η baby SLS όπως την ξέραμε, φαίνεται να έχει καθυστερεί να περάσει στη παραγωγή, αφού μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes, φερεται να δήλωσε στο Auto Motor und Sport, ότι το αυτοκίνητο θα ήταν πολύ ακριβό ώστε να μπορούσε να τεθεί απέναντι από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας της Porsche 911.

Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία R190, δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή, αφού οι μηχανικοί της Mercedes προσπαθούν να βρούνε τρόπους να μειώσουν το κόστος παραγωγής, προτού αυτό πάρει την έγκριση ώστε να περάσει στη παραγωγή.

Οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να έχει τιμή κοντά στις 80.000 ευρώ και θα φορά τον κινητήρα μπροστά. Οι φήμες θέλουν να φορά είτε έναν νέο V8 4.0-λίτρων, είτε τον V8 twin-turbo 5.5-λίτρων απόδοσης 557 ίππων με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 με 4.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να κυμαίνεται μεταξύ 290 και 300 χλμ/ώρα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα κυκλοφορήσει το 2014 και θα προσφέρεται τόσο σε Coupe όσο και σε cabrio έκδοση. Θα διαθέτει ένα αλουμινένιο σασί και για να κρατηθεί το βάρος χαμηλά, με τους μηχανικούς της Mercedes, να αφαιρούν τις gullwing πόρτες που φορά η μεγάλη αδερφή.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...