Νέες λεπτομέρειες για την νέα BMW M3

Σχετικά άρθρα

Η νέα BMW M3 θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπου στην έκθεση της Γενεύης του 2013 με την έκδοση παραγωγής να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2014.

Τώρα κυκλοφόρησαν μερικές νέες λεπτομέρειες γι’αυτή. Ο κινητήρας της όπως ξέρουμε θα είναι ένας 6-κύλινδρος turbo σε σειρά 3.2-λίτρων. Θα βασίζεται πάνω στον N55 που φορά η M135i και η 640i και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, παρόμοιο με αυτό που φορά η M5.

Θα αποδίδει κοντά στα 450 άλογα με 650 Nm ροπής ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα βελτιωτικό πακέτο, σαν το Performance package της Mercedes για τα μοντέλα της AMG, το οποίο θα ανεβάζει την απόδοση στα 480 άλογα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα.

Η νέα M3 θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης ενώ θα διατηρηθεί το ηλεκτρονικό M διαφορικό. Θα φορά επίσης το σύστημα dynamic damper control με τρεις ρυθμίσεις, όπως διαθέτουν τα M5 και M6, ενώ χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου σε πόρτες και καπό, θα ζυγίζει κοντά στα 1.605 κιλά.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...