To Ram Long-Hauler Concept pick-up ίσως περάσει στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η Ram πέρυσι μας είχε παρουσιάσει το Ram Long-Hauler Concept pick-up και τώρα ο CEO, της Fred Diaz, δήλωσε ότι ίσως περάσει στη παραγωγή.

Το πρωτότυπο έχει μήκος 7,3 μέτρα και βασίζεται στο Class 5 Ram 5500 Chassis Cab αλλά έχει μερικές σημαντικές αλλαγές. Το μεταξόνιο αγγίζει πλέον τα 5,014 μέτρα, λίγο μεγαλύτερο σε μήκος από μια Mercedes-Benz E-Class. Μεγάλο έτσι; Ζυγίζει 4.218 κιλά και έχει ύψος 2 μέτρων με την Ram να αναφέρει ότι μπορεί να μεταφέρει βάρος μεγαλύτερο των 16.780 κιλών

Μηχανικά φορά τον 6-κύλινδρο Cummins Turbo Diesel 6.7-λίτρων με ροπή 1.084 Nm. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Aisin που μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο πίσω άξονας είναι ο 4.88 Dana 110 με διπλούς τροχούς ενώ το πρωτότυπο έχει ντεπόζιτο χωρητικότητας 643 λίτρων.

Φορά την αερανάρτηση της Kelderman και πατά πάνω σε ζάντες 19.5″. Στο εσωτερικό μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες και οι άνθρωποι της Ram έχει τοποθετήσει DVD player και οθόνες για τους πίσω επιβάτες ενώ έχει τοποθετηθεί και μια κεντρική κονσόλα που διαθέτει ψυγείο, ποτηροθήκες και τραπεζάκια.

[Πηγή: Autoblog.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...