Video: Tesla Model S Vs BMW M5

Σχετικά άρθρα

Οι κόντρες μεταξύ δυο αυτοκινήτων σίγουρα δείχνουν τη δύναμη των ανταγωνιζομένων οχημάτων αλλά σίγουρα δε λένε όλη την αλήθεια. Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες κόντρες που το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό περιμέναμε.

Στο ακόλουθο βίντεο θα δεις ένα Tesla Model S και μια BMW M5 (F10) να στήνονται για την ευθεία των 400 μέτρων. Πριν δεις το αποτέλεσμα να σου θυμίσω ότι η BMW εφοδιάζεται με έναν V8 4.4-λίτρων με δυο turbo κινητήρα απόδοσης 555 ίππων και 680 Nm και βάρος 1990 κιλά ενώ το αμερικάνικο Tesla φοράει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 416 ίππων και 600 Nm ροπής, με βάρος 2105 κιλά.

Bonus! Δες και το πως είναι μια αντιπροσωπεία της Tesla που η αμερικάνικη εταιρία έχει προσπαθήσει να μιμηθεί το στυλ και τη φιλοσοφία των Apple Store.

[Πηγή: YouTube, Vimeo]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...