H Honda στην έκθεση “Αυτοκίνηση 2012”

Σχετικά άρθρα

H ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε ότι στην έκθεση “Αυτοκίνηση 2012” θα παρουσιάσει εκεί το νέο Civic, το Jazz, το Jazz Hybrid, το CR-Z, το Insight αλλά και το Accord.

Να θυμίσω ότι η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας.

[Πηγή: Honda]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Honda στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012

H 9η γενιά του δημοφιλούς Civic με 40 χρόνια ζωής, 9 γενεές και πωλήσεις 20 που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια αυτοκίνητα θα είναι ο πρωταγωνιστής της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, που θα πραγματοποιηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα – Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας Ελληνικού από τις 20-28 Οκτωβρίου 2012.

Best seller της Honda, το Civic 9ης γενιάς διαθέτει μία εντυπωσιακή σπορ σχεδίαση και κορυφαία για την κατηγορία του χαρακτηριστικά άνεσης ασφάλειας και οδηγικής συμπεριφοράς σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου και τις χαμηλότερες εκπομπές CO2. Το νέο Civic είναι διασκεδαστικό και άνετο, δυναμικό και ταυτόχρονα ασφαλές χωρίς να έχει γίνει κανένας συμβιβασμός για την επίτευξη όλων αυτών των βελτιώσεων. Το νέο Civic δεν είναι απλώς μια εξέλιξη, είναι μια επαναστατική εξέλιξη – revolutionary evolution.

Εκτός από το Civic οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν να δουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της Honda όπως είναι το Jazz & Jazz Hybrid, CRZ, Inisght και Accord.

To Honda Jazz επαναπροσδιορίζει τις παραμέτρους της πρακτικότητας και της ευρυχωρίας του εσωτερικού στην κατηγορία Β χάρη στην κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ καυσίμου και τα καθίσματα Magic Seats. To Jazz διατίθεται είτε με βενζινοκινητήρα 1.2lt. και 1.4lt. με μηχανικό ή CVT κιβώτιο ταχυτήτων είτε ως υβριδικό με κινητήρα 1.3lt. , επιβεβαιώνοντας τη συνεχή δέσμευση της Honda στην τεχνολογία των υβριδικών, βενζινο/ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το υβριδικό σύστημα IMA είναι κοινό με των Insight και CR-Z hybrid αντιπροσωπεύοντας μία αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία με δύο δεκαετίες εξέλιξης και σχεδόν ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Το Honda CR-Z είναι ένα μοναδικό νέο σπορ αυτοκίνητο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός καθαρού, αποδοτικού βενζινο/ηλεκτρικού υβριδικού συστήματος κίνησης με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και κομψό coupe αμάξωμα. Το CRZ έχει αλλάξει τις υπάρχουσες αντιλήψεις για τα υβριδικά, με ένα πλαίσιο επικεντρωμένο στην οδηγική απόλαυση και την άμεση απόκριση του κινητήρα 1.5-λίτρων. Η συνολική ισχύς του κινητήρα και του συστήματος ΙΜΑ είναι 124 PS με άφθονη ροπή 174 Nm.

Το Honda Insight είναι ένα 5-θυρο hatchback με το υβριδικό σύστημα ΙΜΑ της Honda, το οποίο προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων και κατανάλωσης σε ένα πρακτικό, μη συμβατικό πακέτο. Η σχεδίαση του πεντάθυρου hatchback δανείζεται μερικά από τα σχεδιαστικά στοιχεία και το αεροδυναμικό προφίλ του οχήματος κυψελών καυσίμου της Honda FCX Clarity. Για να αναδειχτεί το λείο προφίλ, το Insight έχει σχεδιαστεί με χαμηλό κέντρο βάρους και με ευρύχωρη καμπίνα πέντε επιβατών, προσφέροντας ένα συνδυασμό άριστης συμπεριφοράς και πολύ ευέλικτου εσωτερικού.

To Accord αποτελεί την πρόταση της Honda στη μεσαία κατηγορία-D προσφέροντας εντυπωσιακή εμφάνιση, επιδόσεις και ένα μοναδικό πακέτο συστημάτων ασφαλείας. Η «αιχμηρή αισθητική» του προσδίδει στο Accord ένα στιβαρό παρουσιαστικό που δίνει την εντύπωση ότι είναι «βιδωμένο» στην άσφαλτο.

 [/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...