Έχουμε τη δυναμική για τον τίτλο, τονίζει ο Sebastian Vettel!

Σχετικά άρθρα

Ο αγώνας του Abu Dhabi αποτελεί παρελθόν, ο Sebastian Vettel είναι ακόμη στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κι αυτό δίνει την ευκαιρία στο Γερμανό να ηρεμήσει και να σκεφτεί πιο καθαρά τον αγώνα στο Austin του Texas μετά από 2 βδομάδες. Αναμφίβολα, η ζημιά για τον ίδιο και τη Red Bull ήταν μικρή. Ο Fernando Alonso πήρε τη 2η θέση, ήταν μπροστά από τη Red Bull αλλά δεν κατάφερε να μειώσει και τόσο τη διαφορά από τον Γερμανό. Ο οδηγός της Red Bull μάζεψε 15 ολόκληρους βαθμούς μετά από τη δική του 3η θέση και πλέον έχει άλλους 2 αγώνες για να υπερασπιστεί το προβάδιμα του.

Υπάρχουν άλλοι 2 αγώνες, προφανώς θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούν ν’αλλάξουν τα πράγματα. Χάσαμε μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι, νομίζω ότι έχουμε ακόμα τη δυναμική. Το αυτοκίνητο μας είναι αιματηρά γρήγορο, άρα κοιτάμε μπροστά για τους επόμενους 2 αγώνες. Πιστεύουμε σ’αυτό και σίγουρα αυτός είναι ο στόχος.

Αδιαπραγμάτευτα, o Sebastian Vettel πιστεύει ακράδαντα ότι μπορεί να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο και σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Το αντίπαλο δέος, ο Ισπανός Ταύρος της Ferrari, o Fernando Alonso συνεχίζει να πιστεύει σ’αυτή την ανατροπή. Γνωρίζει, ότι δεν έχει το γρηγορότερο αυτοκίνητο αλλά αυτό δε μπορεί να σβήσει ούτε μία σπίθα απ’τον πόθο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι, αυτό είναι αλήθεια και το αναγνωρίζουμε. Η απόδοση μας είναι το αδύνατο σημείο μας, αυτή τη στιγμή. Έχουμε, όμως, κάποια δυνατά σημεία τα οποία θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς, ο Ισπανός, αν άλλη μία νίκη θα του δώσει τον τίτλο, απάντησε ότι αυτό θα βοηθήσει αλλά σίγουρα δεν μπορεί να σκέφτεται έτσι. Η μάχη έχει φουντώσει για τα καλά, ο Sebastian Vettel είχε μία ραγδαία ανέλιξη στον αγώνα του Abu Dhabi και κατάφερε ν’ανέβει στο βάθρο. Απ’την άλλη, ο El Nano μάζεψε 4 θέσεις σε σχέση με την εκκίνηση του αγώνα και βρέθηκε για πολλοστή φορά φέτος στο βάθρο (11 βάθρα έναντι 8 του Vettel) και δείχνει ότι θα δώσει τα πάντα στους τελευταίους 2 αγώνες για να πάρει αυτό το Πρωτάθλημα, το οποίο θέλει τόσο πολύ.

Πιστεύετε, ότι κάτι μπορεί ν’αλλάξει στους επόμενους 2 αγώνες ή ο Sebastian Vettel θα κλειδώσει τον τίτλο;

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...