Δεν είμαστε βέβαιοι για το πρόβλημα του Vettel, δηλώνει η Renault

Σχετικά άρθρα

Το πρωί, διαβάσαμε ότι η Red Bull κατηγορεί έμμεσα τη Renault για το πρόβλημα του Sebastian Vettel στις κατατακτήριες του Abu Dhabi, καθώς η αυστριακή ομάδα δεν έχει καμία συμμετοχή στον υπολογισμό της ποσότητας καυσίμου που πρέπει να υπάρχει στις RB8, αφού η Renault είναι 100% υπεύθυνη γι’ αυτό. Τώρα, ο Remi Taffin, μηχανικός της Renault, λέει ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το πρόβλημα που οδήγησε στο να μην υπάρχει τουλάχιστον 1 λίτρο για τους ελέγχος της FIA.

Χρειζόμαστε περισσότερη έρευνα. Ελέγξαμε τους αριθμούς και τους κοιτάξαμε προσεκτικά, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το καύσιμο θα έπρεπε να είναι αρκετό. Μαζή με τη Red Bull, ελέγχουμε ξανά τον εξοπλισμό. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε ελέγξει τα πάντα, και δεν έχουμε βρει κανένα πρόβλημα.

Ο Taffin εννοεί πως μπορεί να έχει πρόβλημα ο εξοπλισμός για τον εφοδιασμό του κασύμου, δηλαδή η μάνικα ή η αντλία που τραβάει το καύσιμο από τη δεξαμενή, ενώ διώχνει από τη Renault την ευθύνη για το πρόβλημα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν, τελικά, θα βρεθεί το πραγματικό πρόβλημα, που μπορεί να στερήσει τον τίτλο από τον Vettel.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Vladimir Rys/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα