H νέα Maserati Quattroporte θα φορά V6 Diesel κινητήρα, σύστημα τετρακίνησης

Σχετικά άρθρα

Η Maserati τη περασμένη εβδομάδα έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες και video της ολοκαίνουργιας Quattroporte που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit, χωρίς ωστόσο να μας δίνει ούτε ένα ψίχουλο από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Το αυτοκίνητο θα τεθεί απέναντι από τα Audi A8, BMW 7-Series και Mercedes S-Class με την Maserati να την έχει μεγαλώσει σε μήκος και πλέον αυτή να μετρά 5,26 μέτρα (5,09 μέτρα η παλιά).

Για να καταφέρει να τεθεί καλύτερα απέναντι από τα γερμανικά πολυτελή αυτοκίνητα η μαμά Fiat θα εξοπλίζει την Quattroporte εκτός από τους δύο κινητήρες βενζίνης V6 και V8 θα φορά και έναν V6 diesel ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνδυάζεται με ένα σύστημα τετρακίνησης, με τους Ιταλούς να το ονομάζουν Integrale. Το σύστημα ενδεχομένως να είναι διαθέσιμο και στους κινητήρες βενζίνης.

[Πηγή: Autonews, Αutoedizione]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Διαλύθηκε μια Maserati MC20 στον Κηφισό

Μια από τις ελάχιστες Maserati MC20 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα διαλύθηκε χθες το μεσημέρι, λίγο μετά τις 15:30, στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας...