Pirelli: Στη Formula 1 για 8-10 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Το μόνο που δεν κοιτούν στην Pirelli είναι η έξοδος από τη Formula 1. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής της Pirelli, Paul Hembery, λέει ότι θέλει να μείνουν στο καλύτερο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια. Το συμβόλαιο της ιταλικής εταιρείας με τη Formula 1 λήγει στο τέλος του 2013, και ο Hembery λέει ότι θέλει να μείνουν, ωστόσο η παραμονή δε θα πρέπει να γίνει με κάθε κόστος.

Ναι, θέλω να μείνουμε. Όμως, όχι με κάθε κόστος, διότι είμαστε μια επιχείρηση και υπάρχουν κάποιοι στον κόσμο που πραγματικά δυσκολεύονται αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, όσον αφορά το concept, αν όλες οι συνθήκες παραμείνουν βιώσιμες, θα θέλαμε να συνεχίσουμε, κάτι που το έχουμε πει και δεν το αλλάζουμε. Αλλά, αν οι παράγοντες βγουν εκτός του δικού μας ελέγχου, τότε μπορεί ν’ αλλάξουμε γνώμη.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να μείνεις 8-10 χρόνια σ’ ένα άθλημα, για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις τη συμμετοχή σου σε μια δραστηριότητα μέχρι το σημείο των πωλήσεων, κάτι που, φυσικά, θέλει ο καθένας να κάνει, φυσικά, αν με οποιοδήποτε τρόπο κι αν συμμετέχει -εμείς είμαστε τεχνικοί χορηγοί, δεν είναι μόνο η χορηγία για ‘μάς-, αλλά θα είναι, πιθανόν, στο μέσον, και θα σου επιτρέψει να μεγιστοποιήσεις την απόδοσή της επένδυσή σου.

Προσωπικά, πάντα μου άρεσε η ιδέα να υπάρχουν δύο προμηθευτές ελαστικών· η τράπουλα ανακατεύεται περισσότερο, κάτι που αυξάνει το θέαμα, δηλαδή το ζητούμενο για ‘μάς.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...