Έτσι θα μοιάζει η BMW M4 Coupe

Σχετικά άρθρα

Η BMW παρουσίασε την 4-Series Coupe Concept πριν από μερικές ημέρες και ο Wildspeed δεν έχασε χρόνο και μας παρουσιάζει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η M4. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ότι εκτός από το επιθετικό bodykit θα διαθέτει και carbon οροφή.

Η νέα M3/Μ4 θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπου στην έκθεση της Γενεύης του 2013 με την έκδοση παραγωγής να παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2014.

Ο κινητήρας της θα βασίζεται πάνω στον N55 που φορά η M135i και η 640i και θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, παρόμοιο με αυτό που φορά η M5. Διαθέτει ενισχυμένο αλουμινένιο μπλοκ, νέα κυλιδροκεφαλή και το τελευταίο σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων bi-vanos.

Αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 450 άλογα με 650 Nm ροπής ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα βελτιωτικό πακέτο, σαν το Performance package της Mercedes για τα μοντέλα της AMG, το οποίο θα ανεβάζει την απόδοση στα 480 άλογα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ/ώρα.

Η νέα M3 θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης ενώ θα διατηρηθεί το ηλεκτρονικό M διαφορικό. Θα φορά επίσης το σύστημα dynamic damper control με τρεις ρυθμίσεις, όπως διαθέτουν τα M5 και M6, ενώ χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου σε πόρτες και καπό, θα ζυγίζει κοντά στα 1.605 κιλά.

H νέα BMW M3 θα είναι ελαφρύτερη, ταχύτερη, δυνατότερη, οικονομικότερη από την τωρινή M3 E92 και θα πατά πάνω σε 19″ ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 255/35 μπροστά και 275/35 πίσω.

[Πηγή: F30Post | Rendering Photos: WildSpeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...