Ένα Smart ForTwo θα πάρει μέρος στο Dakar 2013 [w/videos]

Σχετικά άρθρα

dakar-2013-el-reto-de-participar-en-el-rally-dakar-con-un-smart-201212308_2

Μπορεί να πλησιάζει το τέλος του κόσμου, αλλά κάποιοι δε σταματάνε να εξελίσσουν και να κάνουν δοκιμές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Ραλι Dakar θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 20 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Ο José Luis Alvarez θα πάρει μέρος στον υπέρτατο αγώνα επιβίωσης και ταχύτητας που θα διεξαχθεί πάλι στις χώρες τις Λατινικής Αμερικής και θα διασχίσει τη Χιλη, Αργεντινή και Περού. Το περίεργο της υπόθεσης είναι το όχημα του, το οποίο θα είναι ένα Smart ForTwo που για την περίσταση έχει μετατραπεί σε ForOne.

To μονοθέσιο αυτοκίνητο θα πάρει μέρος στη κατηγορία buggy και ο Alvarez δε θα έχει συνοδηγό-πλοηγό. Στη θέση του εργοστασιακού τρικύλινδρου κινητήρα, έχει πάρει θέση ένας άλλο δικύλινδρος 900 κ.εκ. και αυτόματου CVT κιβωτίου,  μεταφέροντας τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Φυσικά, υπάρχουν και τροποποιήσεις στην ανάρτηση και στο σασί για να αντέξει τις κακοτράχαλους δρόμους. Καλή του επιτυχία λοιπόν και με το καλό να τερματίσει.

[Πηγή: Dakar Smart]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Smart Concept #5

Στην έκθεση του Πεκίνου, η Smart παρουσίασε το Concept #5, ένα μεγάλο πρωτότυπο SUV που εστιάζει σε εκτός δρόμου χρήση, έχοντας μεταξύ άλλων εκτός...