Το Tesla Model S θα πωλείται στην Ευρώπη από 72.600 ευρώ, δες τι μηχανή μπύρας ετοίμασε ένας μηχανικός της Tesla

Σχετικά άρθρα

2013-Tesla-Model-S-front-three-quarter-4

Η Tesla ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του Model S στην Ευρώπη, το οποίο τελικά είναι κατά πολύ ακριβότερο σε σχέση με την Αμερική.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Tesla στο site της, η entry-level έκδοση του Model S με τις μπαταρίες των 60 kWh θα πωλείται στην Ευρώπη από 72.600 ευρώ, κάνοντας το έτσι κατά 18.000 ευρώ ακριβότερο σε σχέση με το πόσο πωλείται στην Αμερική. Σε αυτό βέβαια συμβάλει και το γεγονός ότι η Αμερικάνικη κυβέρνηση προσφέρει έκπτωση 7.500 δολάρια με την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Η έκδοση με τις μπαταρίες των 85 kWh θα κοστίζει 83.150 ευρώ, ενώ η έκδοση Model S Performance 85 kWh 97.550 ευρώ. Η Signature 85 kWh ξεκινά από τις 101.400 ευρώ ενώ η κορυφαία Signature Performance 85 kWh από τις 110.950 ευρώ.

Οι πωλήσεις στην Αγγλία θα ξεκινήσουν από τα τέλη του 2013 με τις τιμές του μοντέλου στη Μεγάλη Βρετανία να ανακοινώνονται 4 με 5 μήνες πριν ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις.

Και αφού πιάσαμε την Tesla δες και αυτά τα video. Στο πρώτο θα δεις μια ειδική μηχανή που ετοίμασε ο Matt Brown, μηχανικός της Tesla, για να γεμίζει τη μπύρα του, στην οποία έχει τοποθετήσει το αυτόματο χερούλι που φορά το Tesla S.

Στο δεύτερο θα δεις ένα μικρό review του Model S από το Wired, το οποίο πλέον τρέχει στην έκδοση λειτουργικού 4.0 που προσφέρει πολλές περισσότερες ρυθμίσεις.

[Πηγή: Tesla Motors, Wired]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla περιορίζει την παραγωγή αυτοκινήτων στην Κίνα καθώς επιβραδύνεται η αύξηση των πωλήσεων

Η Tesla μείωσε την παραγωγή στο εργοστάσιό της στην Κίνα, εν μέσω υποτονικής ανάπτυξης στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στη...

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

H Lola εισέρχεται στη Formula E με τη Yamaha ως τεχνικό συνεργάτη

Η Lola Cars ανακοίνωσε σήμερα ότι επιστρέφει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό με μια πολυετή τεχνική συνεργασία με την Yamaha, και θα εισέλθει στο παγκόσμιο...
Autoblog.gr