Καλά Χριστούγεννα από την Ford Motor Hellas με… πολιτικό περιεχόμενο

Σχετικά άρθρα

ford christmas-card

Όλες οι ελληνικές αντιπροσωπείες και εισαγωγικές εταιρίες, μας έστειλαν τις ευχές τους και τα Χρόνια τους Πολλά για τα φετινά Χριστούγεννα και η ελληνική ευχετήρια κάρτα που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν αυτή την Ford Motor Hellas.

Το τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, της οποίας επικεφαλής είναι η κα. Χρύσα Αγρογιάννη, σκέφτηκε να δημιουργήσει αυτήν την gif εικόνα στην οποία ένα Ford Focus αποφεύγει την έξοδο “Grexit”, θέλοντας με τον τρόπο της να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι η Ελλάδα, το 2013, θα φύγει από την αβεβαιότητα του “μένει, δεν μένει στο ευρώ”.

Για εσένα που ίσως δεν τα πας καλά με τις οικονομικές ειδήσεις, να σου πω ότι ο όρος Grexit, χρησιμοποιήθηκε σε υπερβολικό βαθμό από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ.

[Πηγή: Ford Motor Hellas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...