Danica Patrick: Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα πραγματικά για τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Danica Patrick

Η pole position που κατέκτησε η Danica Patrick στο Daytona 500 έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας ξανά επάνω της. Το θέμα είναι ξανά το αν θα οδηγήσει κάποτε μονοθέσιο της Formula 1, με τον αγωνιστικό σύμβουλο της Red Bull Racing, Helmut Marko να τονίζει ότι οι οδηγικές ικανότητες της Patrick δεν είναι ικανές για τη Formula 1, όπου τ’ αυτοκίνητα είναι τα πιο απαιτητικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Αμερικανίδα μιλά για το κεφάλαιο Formula 1, λέγοντας πως ποτέ δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον, αλλά και ότι το καλύτερο μηχανοκίνητο άθλημα δεν είναι απαραίτητο για την καριέρα της.

Είναι ωραία τα λόγια του Marko, αλλά δε χρειάζεται να είσαι στη Formula 1 για να έχεις μια πλήρη ζωή. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα πραγματικά για τη Formula 1. Είναι μόνο φήμες στα ΜΜΕ, και ποτέ δεν υπήρξαν σοβαρές συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή, η μοναδική γυναίκα οδηγός που έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα είναι η Susie Wolff της Williams, ως τρίτη οδηγός στη βρετανική ομάδα.

[Πηγή: Kleine Zeitung]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...