Η Danica Patrick δεν είναι αρκετή για τη Formula 1, υποστηρίζει ο Marko

Σχετικά άρθρα

Danica Patrick

Η Danica Patrick έγραψε τη δική της ιστορία αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που πήρε pole position στο NASCAR και αυτές τις ημέρες έχει ανοίξει μια έντονη συζήτηση γύρω από το όνομα της σχετικά με το μέλλον της στους αγώνες ταχύτητες.

Ο Niki Lauda δήλωσε ότι εδώ και 10 χρόνια λέει στον Bernie Ecclestone ότι είναι ηλίθιος που δεν βάζει μια γυναίκα στη Formula 1, αφού πιστεύει ότι αν μια γυναίκα πιλότος θα τερμάτιζε μέσα στη πρώτη εξάδα, τότε η τηλεθέαση θα διπλασιαζόταν.

Ο Niki Lauda ανέφερε επίσης ότι δεν γνωρίζει αν η Patrick είναι ικανή να οδηγεί ένα μονοθέσιο της F1, με το Dr Helmut Mark να κάνει εντονότερη κριτική και να αναφέρει ότι οι οδηγικές ικανότητες της Patrick δεν είναι αρκετές ώστε να τις προσφέρουν μια θέση στη Formula 1.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...