Επιβεβαιώθηκε η Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake confirmed

O αρχισχεδιαστής της Mercedes-Benz, Gordon Wagener, επιβεβαίωσε ότι η γκάμα της A-Class θα αποκτήσει και τέταρτο μέλος, καθώς η Shooting Brake έκδοση της CLA είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί μέσα στο 2014.

Αυτό θα είναι το τελευταίο μοντέλο της γκάμα της A-Class, καθώς έπειτα από το hatcback, το τετράθυρο coupe, το crossover GLA και τη shooting brake, ο Wagener πιστεύει ότι η αγορά συρρικνώνεται και δε χρειάζεται άλλη έκδοση (πχ cabrio ή μικρό coupe).

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake confirmed

Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες που φορούν οι νέες Α και B-Class και έτσι θα συναντάμε έναν 1.600αρη απόδοσης 115 ίππων και 156 ίππων και έναν 2.0-λιτρο απόδοσης 211 ίππων, ενώ θα υπάρχει και AMG έκδοση με τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα να αποδίδει 360 άλογα. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 1.800αρης απόδοσης 109 και 136 ίππων.

[Πηγή: Whatcar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...