Η Jaguar σχεδιάζει ακόμα πιο περιορισμένης παραγωγής δυνατά μοντέλα

Σχετικά άρθρα

2014 Jaguar XKR-S GT

O υπεύθυνος του σχεδιαστικού τμήματος της Jaguar, Wayne Burgess, ανέλυσε στη τελευταία του συνέντευξη τα αρχικά που χρησιμοποιεί η βρετανική εταιρία και τι αντικατοπτρίζει το καθένα.

Εξήγησε λοιπόν ότι τα “GT” μοντέλα θα είναι ειδικές χειροποίητες κατασκευές που στοχεύουν σε συλλέκτες και πλούσιους πελάτες και ουσιαστικά είναι η αντίστοιχη πρόταση της Jaguar με τα Black Series αυτοκίνητα της Mercedes-Benz.

Τα “R” μοντέλα, θα είναι οι πιο γρήγορες εκδόσεις των επιβατικών της μοντέλων, ενώ τα “R-S” χαρακτηρίζονται πιο extreme κατασκευές και κυρίως για χρήση σε πίστα. Τέλος, τα μοντέλα “R-S GT” θα είναι και αυτά χειροποίητα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής για τους πιο “εξωστρεφής” πελάτες της μάρκας.

Το επόμενο μοντέλο που πιθανότατα θα φορέσει το λογότυπο “GT” είναι η πρόσφατα παρουσιασμένη XFR-S και μπορεί να ακολουθήσει F-Type.

[Πηγή: Edmunds]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...