Η McLaren επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει αντικαταστάτης της P1

Σχετικά άρθρα

mclaren-p1-9_0

Μπορεί ακόμη η McLaren να μην έχει παραδώσει ούτε μια P1, αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλή πωλήσεων και marketing της εταιρίας, Greg Levine, η εταιρία από το Woking θα βγάλει τον διάδοχο της. Αυτός θα παρουσιαστεί σε τουλάχιστον 10 χρόνια από σήμερα, οπότε να το περιμένουμε στη καλύτερη το 2024! Ο Levine δήλωσε:

Ο μόνος τρόπος για να “δουλέψει” ένα αυτοκίνητο σαν το P1, είναι η περιορισμένη παραγωγή και ο σύντομος κύκλος ζωής του. Μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω από την αγορά για λίγα χρόνια. Τέτοιου είδους αυτοκίνητα μπορούν να παρουσιάζονται περίπου κάθε 10 χρόνια.

Η McLaren έχει ήδη πουλήσει το 75% των 375 P1 που θα βγάλει στην αγορά, με το 75% των ιδιοκτητών να την έχουν παραγγείλει σύμφωνα με τα δικά τους γούστα, μέσα από το bespoke πρόγραμμα της McLaren.

Ο Levine ανέφερε πως μερικοί πελάτες της McLaren παρήγγειλαν δύο P1, ενώ μερικοί αποφάσισαν να αφαιρέσουν το σύστημα κλιματισμού, ώστε να μειωθεί επιπλέον το βάρος του αυτοκινήτου. Επίσης κάποιος παρήγγειλε το αυτοκίνητο χωρίς χρώμα, αφήνοντας το carbon “γυμνό”, έτσι ώστε να μειωθεί κι’αλλο το βάρος. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την P1 μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...