Drive: O Chris Harris οδηγεί το Ford Fiesta ST

Σχετικά άρθρα

Ford Fiesta ST

Πριν περίπου δύο μήνες ο Chris Harris είχε δοκιμάσει το Reanult Clio RS και στο σημερινό του επεισόδιο για το κανάλι του Drive οδηγάει το μεγαλύτερο του γαλλικού supermini, το ολοκαίνουριο Ford Fiesta ST.

Μπορεί να μην έχουμε απευθείας αντιπαράθεση των δυο αλλά σίγουρα η άποψη του Βρετανού για το ποιο θεωρεί καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έχει βάσιμα επιχειρήματα.

Να θυμίσω το γρήγορο Fiesta θα διαθέσιμο σε τρίπορτη έκδοση (στην Αμερική μόνο σε πεντάπορτη) και φορά τον 1.6 EcoBoost turbo κινητήρα απόδοσης 182 ίππων με 290 Nm ροπής. Συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δεύτερα και έχει τελική ταχύτητα πάνω από 220 χλμ./ώρα, ενώ έχει μέση κατανάλωση 6,0 λίτρα/100 χλμ και εκπομπές CO2 138 γρ/χλμ.  Enjoy!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...