Η Ford αυξάνει την παραγωγή του Fiesta ST για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση

Σχετικά άρθρα

Ford Fiesta ST

Όπως σίγουρα θα ξέρετε το νέο Fiesta ST απολαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από ειδικούς του χώρου. Από ότι φαίνεται, αυτές οι κριτικές αλλά και η μακρά ιστορία της φίρμας στην κατασκευή μικρών και μεγάλων sport αυτοκινήτων με χαρακτήρα και κορυφαία οδική συμπεριφορά, έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο αγοραστικό κοινό. Η Ford ανακοίνωσε πως έχει δεχθεί τις διπλάσιες από το αναμενόμενο παραγγελίες στους πρώτους έξι μήνες ζωής του μικρού hot hatch, με την Αγγλία να είναι υπεύθυνη για το ένα τρίτο περίπου αυτών των παραγγελιών.

Έτσι, ενώ στην αρχή είχε ανακοινωθεί πως η Ford σχεδίαζε να παράξει 5.000 Fiesta ST τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, οι παραγγελίες από το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο έχουν ξεπεράσει τις 3.000 από τα τέλη Μαρτίου που έφτασε στις εκθέσεις το αυτοκίνητο. Για να μπορέσει να ικανοποιήσει τη ζήτηση που έχει προκύψει και δεν περίμενε, η Ford τώρα ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την παραγωγή του Fiesta ST κατά 15%, που σημαίνει πως θα παράγει 60 οχήματα ημερησίως.

Η αντίδραση του τύπου και των πελατών στο Fiesta ST ήταν απίστευτη. Έχει ήδη γίνει κλασσικό και οι παραγγελίες είναι πάρα πολλές. Κάνουμε ότι μπορούμε για να αυξήσουμε την παραγωγή και να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση

Είπε ο Roelant de Waard, αντιπρόεδρος Marketing, Sales and Service της Ford Europe. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ford, τα χρώματα που καλύπτουν περίπου το 45% των παραγγελιών είναι τα Pearlescent Molten Orange και Spirit Blue ενώ το 56% των αγοραστών επέλεξαν το πιο εξοπλισμένο ST2 μοντέλο.

[Πηγή: Ford]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...