Spy Photos: Audi R8 GT 2014

Σχετικά άρθρα

Audi R8 GT Spy Photos (2)

Όταν η Audi το περασμένο καλοκαίρι παρουσίασε το ανανεωμένο R8, τότε μας είχε πει πως η έκδοση R8 GT αντικαθίσταται από το R8 V10 Plus. Ωστόσο αυτές τις ημέρες δοκιμάζεται στο Ring αυτό το αυτοκίνητο που βλέπεις στις φωτογραφίες, κάνοντας όλους μας να θεωρούμε πως η Audi ετοιμάζει μια δυνατότερη, πιο σκληροπυρηνική έκδοση του R8 V10 Plus.

Λογικά θα ζυγίζει λιγότερο, ενώ φορά άκρως επιθετικό bodykit με ειδικά αεροδυναμικά spoilers στον μπροστά προφυλακτήρα και μεγάλη πίσω αεροτομή. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φορά τρυπητά αεριζόμενα carbon-κεραμικά φρένα και μηχανικά αναμένεται να αποδίδει κοντά στα 600 άλογα.

Φυσικά η κίνηση θα περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του Quattro συστήματος τετρακίνησης. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει μέσα στο 2014 και ίσως η παραγωγή του περιοριστεί σε 333 μονάδες, όσες ακριβώς είχε περιοριστεί και αυτή του R8 GT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...