Ο Chris Brown ίσως καταλήξει στη φυλακή λόγω ενός “hit and run” ατυχήματος

Σχετικά άρθρα

Chris Brown buy Audi R8 V10 Spyder

Ο Chris Brown, χρόνια μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της Rihanna, κινδυνεύει να βρεθεί πάλι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και αυτή τη φορά για τα καλά! Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο ράπερ ενεπλάκη σε τροχαίο παραβιάζοντας τους όρους της αναστολής που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της τραγουδίστριας.

Το τροχαίο συνέβη στις 21 Μαΐου στο Λος Άντζελες και ο Brown φέρεται να εγκαταλείπει το σημείο χωρίς να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Βέβαια, αυτός από τη μεριά του αρνείται ότι έφυγε από το χώρο του ατυχήματος, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter ότι έδωσε στη γυναίκα οδηγό του άλλου αυτοκινήτου όλα τα στοιχεία του, όμως έφυγε όταν είδε τους φωτογράφους να πλησιάζουν.

«Δεν υπάρχει “hit and run”, βγήκα από το αυτοκίνητο και αντάλλαξα στοιχεία. Αυτό είναι πραγματικά γελοίο. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν και δούλεψα σκληρά για να γίνω καλύτερος. Θέλω να καθαρίσω το όνομά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

[Πηγή: TMZ]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες ζητούν νέα στρατηγική από την ΕΕ ώστε να γίνουν ξανά ανταγωνιστικές

Με τις πωλήσεις των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών να μειώνονται και τα γραφειοκρατικά εμπόδια να αυξάνονται, οι αυτοκινητοβιομηχανίες της Γηραιάς Ηπείρου ζητούν μια νέα ευρωπαϊκή στρατηγική...