Και φέτος στην Μπανγκόκ το Race of Champions

Σχετικά άρθρα

Race of Champions

Οι προσπάθειες της Ταϊλάνδης για να μπει στο πρόγραμμα της Formula 1 το 2015 συνεχίζονται, παρά τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν. Η χώρα τής Νοτιοανατολικής Ασίας θα φιλοξενήσει αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και το φετινό Race of Champions θα γίνει στην Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, στο ίδιο στάδιο που έγινε και πέρυσι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το 2ήμερο 14-15 Δεκεμβρίου: την πρώτη ημέρα, όπως γίνεται πάντα, θα έχουμε αγώνες σ’ εθνικό επίπεδο· η δεύτερη μέρα είναι, όμως, αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας κι έχουμε τον Πρωταθλητή των Πρωταθλητών.

Πέρυσι, η Γερμανία ήταν η νικήτρια σ’ εθνικό επίπεδο, με τους Sebastian Vettel και Michael Schumacher, ενώ Πρωταθλητής των Πρωταθλητών αναδείχθηκε ο Romain Grosjean.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...