RoC 2012: Οι Vettel και Schumacher δίνουν ξανά τη νίκη στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Vettel

Ανίκητο είναι το δίδυμο των Sebastian Vettel και Michael Schumacher, οι οποίοι έδωσαν τη νίκη στη Γερμανία και στο φετινό Race of Champions, που ήταν και η έκτη συνεχόμενη! Οι δύο Πρωταθλητές της Formula 1 έπρεπε ν’ αντιμετωπίσουν στον τελικό τη Γαλλία, την οποία εκπροσωπούσαν ο Romain Grosjean και ο Sebastien Ogier.

Ο Schumacher τα έβαλε με τον Grosjean, με τον Γάλλο να κάνει λάθος στην τελευταία στροφή. Στην μάχη των Sebs, ο Vettel νίκησε τον οδηγό τού WRC να χάνει από τον οδηγό της Formula 1, με αποτέλεσμα η νίκη να πάει ξανά στη Γερμανία.

Στα ημιτελικά, οι Γερμανοί νίκησαν τους Αυστραλούς Jamie Whincup, 4 φορές Πρωταθλητής στα V8 Supercars, και Michael Doohan, 5 φορές Πρωταθλητής στις μοτοσικλέτες των 500 κ.εκ.. Από την άλλη, οι Grosjean και Ogier νίκησαν τους Tom Kristensen, θρύλος στο Le Mans, και τον Jorge Lorenzo, δις Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα MotoGP, οι οποίοι αποτέλεσαν την All Star Team.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως η ομάδα της Βρετανία, την οποία εκπροσωπούν οι David Coulthard και Andy Priaulx δεν μπόρεσαν να περάσουν στους ημιτελικούς, όμως τιμωρήθηκαν, ύστερα από δύο επαφές με τις μπαριέρες.

Το φετινό Race of Champion διεξάγεται στην Bangkok, πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, και η σημαντικότερη ημέρα είναι η αυριανή, όπου θα μάθουμε τον φετινό Πρωταθλητή των Πρωταθλητών.

[Πηγή: Race of Champions]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...