Ο Mattias Ekstrom o φετινός Πρωταθλητής των Πρωταθλητών

Σχετικά άρθρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο διεξήχθη το φετινό Race of Champions, μια διοργάνωση που συμμετέχουν οδηγοί αγώνων από διάφορες κατηγορίες, με στόχο φυσικά να προκριθούν στον τελικό και να κερδίσουν το τρόπαιο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών. Νικητής για 4η φορά, αναδείχτηκε ο Σουηδός Mattias Ekstrom, ο δύο φορές πρωταθλητής του DTM.

Το φετινό Race of Champions διεξήχθη στη Σουηδία, με τον Ekstrom να νικά στον τελικό τον Mick Schumacher για να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο και να ισοφαρίσει τους Sebastien Loeb, Benito Guerra και Didier Auriol, που και αυτοί έχουν κερδίσει 4 φορές το Race of Champions.

Δύο νίκες έχουν οι Stig Blomqvist, Juha Kankkunen και David Coulthard και από μια οι Juan Pablo Montoya, Carlos Sainz, Tommi Mäkinen, Harri Rovanpera, Marcus Gronholm, Heikki Kovalainen, Francois Delecour, Romain Grosjean, Sebastien Ogier, Andrea Aghini, Sebastian Vettel, Benito Guerra και Colin McRae.

Όσον αφορά τα έθνη, η Νορβηγία κατέκτησε και φέτος τον τίτλο, με τους πατέρα και γιο, Petter και Oliver Solberg.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...