Στα σκαριά η Mercedes GL Coupe

Σχετικά άρθρα

mercedes-benz-gl-class-2013-22
Η Audi ετοιμάζει το Q8, η BMW την X7 και έτσι η Mercedes-Benz πρέπει και αυτή να βγάλει στην αγορά την coupe έκδοση της GL-Class. Το πεντάπορτο crossover φημολογείται πως θα ονομάζεται GLC (GL Coupe) και θα βγει στην αγορά το 2016. Θα διαθέτει κεκλιμένη γραμμή οροφής ενώ σε σχέση με την GL-Class θα έχει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα και ελαφρώς ανανεωμένο εσωτερικό με σπορ πινελιές.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που φορά η GL-Class οι οποίοι θα συνδυάζονται και με το νέο 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz στη πόλη Tuscaloosa των Η.Π.Α, στο ίδιο εργοστάσιο που θα κατασκευάζεται και η MLC (ML Coupe) η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στην αγορά το 2015.

Mercedes GL-Class 2013

[Πηγή: Autobild.de]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...