Τώρα μπορείς να αγοράσεις το δικό σου Deltawing

Σχετικά άρθρα

deltawing-coupe

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του American LeMans Series, η Deltawing Racing Cars ανακοίνωσε πως τρία Deltawing Coupe είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πελάτες που σκοπεύουν να αγωνιστούν με αυτά στο United SportsCar Racing Series του 2014, μία νέα διοργάνωση, με αγώνες αποκλειστικά στις Η.Π.Α. που συνδυάζει το ALMS με το Rolex Sports Car Series.

Τα Deltawing Coupe θα κατασκευαστούν από την Elan Motorsports Technologies και παρότι η τιμή δεν έγινε γνωστή στην ανάρτηση, η εταιρία ζητάει από όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει απευθείας με την ίδια.

Το Deltawing project χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το μέλλον στα αγωνιστικά. Η πρωτοποριακή του τεχνολογία, το ιδιαίτερο σχήμα του αλλά και η ιδιοφυής μηχανική του το έκαναν ένα από τα πιο ξεχωριστά οχήματα που έχουν πατήσει ρόδες σε πίστα. Παρουσιάστηκε πριν περίπου τρία χρόνια ως πιθανός αντικαταστάτης των Indycar, η διοργάνωση το απέρριψε αλλά η Nissan το κατέβασε στο ALMS το 2012. Μετά από αυτό οι περισσότεροι σπόνσορες αποχώρησαν από το πρόγραμμα, μεταξύ αυτών και η Nissan και έκτοτε συμμετέχει ως Deltawing.

[Πηγή: Deltawing Racing Cars via ALMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...