Video: Κατασκευάζοντας το Audi R8 V10 Plus

Σχετικά άρθρα

r8

Μετά την Jaguar F-Type σειρά να δούμε το πως κατασκευάζεται είναι το Audi R8 V10 Plus. Το supercar αντικαθιστά τα GT μοντέλα, με τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα να αποδίδει 550 άλογα με 540 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,5 δευτ. (3,8 δευτ. με το μηχανικό κιβώτιο) με την τελική να αγγίζει τα 317 χλμ/ώρα (319 χλμ/ώρα με το μηχανικό κιβώτιο) έχοντας μέση κατανάλωση 12,9 λίτρα/100 χλμ (14,9 λίτρα/100 χλμ με το μηχανικό κιβώτιο).

Στον στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει carbon κεραμικά φρένα και ζυγίζει 1.570 κιλά, 10 περισσότερα από το V8 Coupe με το μηχανικό κιβώτιο. Το V10 Plus διαθέτει επίσης νέα ανάρτηση, διαφορετικές γωνίες camber στον μπροστά άξονα και την μαγνητική ανάρτηση στον στάνταρ εξοπλισμό.

Διαθέσιμο σε αυτό, είναι επίσης και το carbon πακέτο το οποίο περιλαμβάνει μπροστά splitter, καλύμματα καθρεπτών, φαρδύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα, ενώ διαθέτει διαφορετικές ζάντες 19″, μεγαλύτερο διαχύτη και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων σε μαύρο χρώμα. Υπάρχουν επίσης CFRP επενδύσεις, LED φωτισμός στον χώρο του κινητήρα και bucket καθίσματα με καλύτερα πλευρική στήριξη.

http://www.youtube.com/watch?v=_0hwFA0d0uY

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Johnny]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...