Η Cadillac θα παρουσιάσει 8 νέα μοντέλα έως τα τέλη του 2017

Σχετικά άρθρα

cadillac_elmiraj_concept_live

H Cadillac, σύμφωνα με το Reuters, ετοιμάζει 8 νέα και ανανεωμένα μοντέλα τα οποία θα βγούνε στην αγορά έως τα τέλη του 2017. Τα περισσότερα από αυτά είναι crossovers με το επανασχεδιασμένο SRX να παρουσιάζεται στις αρχές του 2016, ενώ μέσα στο 2017 θα βγούνε ακόμη δύο crossovers, το ένα μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο από το SRX.

Το νέο CTS θα βγει στην αγορά τον Οκτώβριο ενώ το ELR θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τον Ιανουάριο του 2014. Σε ότι αφορά το νέο Escalade θα πωλείται από την άνοιξη του 2014, με την coupe έκδοση του ATS να πωλείται από τις αρχές του 2015, ενώ η LTS θα πωλείται από τα τέλη του 2015.

Σε ότι αφορά το entry-level μοντέλο που θα βασίζεται πάνω στο Urban Luxury Concept και θα τοποθετηθεί κάτω από την ATS, η Cadillac φαίνεται πως έχει βάλει το project στο συρτάρι.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...