Αυτό είναι το Citroën Cactus Concept

Σχετικά άρθρα

citroen_cactus_concept_2

Αυτό είναι το Citroen Cactus Concept, το οποίο και αυτό δεν γλίτωσε τη διαρροή, μια ημέρα προτού παρουσιαστεί επίσημα από τη Γαλλική εταιρία. Το πρωτότυπο θα κάνει ντεμπούτο την επόμενη Τρίτη στην έκθεση της Φρανκφούρτης και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες διαθέτει πλαστικό σώμα με “Air Bump” προφυλακτήρες, έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, LED φωτιστικά σώματα και πρωτότυπες μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

citroen_cactus_concept_6

Στο εσωτερικό συναντάμε υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις, κοφτό τιμόνι, μεταλλικά διακοσμητικά και δύο ψηφιακές οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το πρωτότυπο, το οποίο μας δείχνει τη μελλοντική σχεδίαση των νέων C μοντέλων της Citroen, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της οθόνης του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είναι ή ηλεκτρικό ή υβριδικό. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε αύριο το πρωί.

[Πηγή: Autowp]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...