Έκθεση Φρανκφούρτης 2013: Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/09/IMG_8713.jpg”]IMG_8713[/lightbox]

Καθώς γυρνούσαμε σήμερα μέσα στο εκθεσιακό κέντρο που διεξάγεται η 65η έκθεση της Φρανκφούρτης, στο περίπτερο της Nissan είδαμε το νέο Nissan X-Trail. Το νέο Ιαπωνικό SUV θα κατασκευαστεί πάνω στην CMF πλατφόρμα της Nissan και θα προσφέρεται τόσο σε δικίνιτες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Σχεδιαστικά δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Hi Cross Concept, διαθέτοντας χρωμιομένα διακοσμητικά, μαύρα προστατευτικά πλαστικά και αεροτομή.

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον 2,5-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 185 ίππων με 244 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο X-Trail θα είναι διαθέσιμο και σε επταθέσια έκδοση με το πρωτότυπο να είχε μήκος 4.660 mm, πλάτος 1.850 mm, ύψος 1.670 mm και μεταξόνιο 2.780 mm. Μηχανικά φορούσε έναν υβριδικό κινητήρα που συνδυάζεται με έναν 2.0-λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού και έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος σύμφωνα με την Nissan, έχει τις ίδιες επιδόσεις με έναν 2.5-λιτρο κινητήρα αλλά έχει μικρότερη κατανάλωση, μικρότερες εκπομπές και μικρότερο βάρος. Συνδυάζεται με το XTRONIC CVT κιβώτιο το οποίο μπορεί να στείλει τόσο την κίνηση στους μπροστά όσο και στους τέσσερις τροχούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε το πρωί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...