24χρονος άντρας συνελήφθη επειδή -μεταξύ άλλων- έκανε sex με ένα Land Rover Discovery

Σχετικά άρθρα

grass-dirty

Ένας 24χρονος άντρας στην Ουαλία, συνελήφθη από αστυνομικούς που ανέφεραν πως ο μεθυσμένος τη στιγμή της σύλληψης άντρας, γδύθηκε και “έκανε sex” με ένα Land Rover Discovery, τον πάγκο ενός fast food restaurant και το πάτωμα!

Ο Daniel Cooper, παντρεμένος με 3 παιδιά, βγήκε με τους φίλους του ένα βράδυ του Αυγούστου με 13 λίρες στην τσέπη του. Ο Cooper, που περιγράφεται από φίλους και γνωστούς ως “στοργικός οικογενειάρχης”, δεν είναι συνηθισμένος στο αλκοόλ και μετά από 1-2 ποτά, άρχισε να παραφέρεται… και λίγα λέω. Κατέβασε το παντελόνι στους αστραγάλους του και έφερε την μπλούζα του πάνω από το κεφάλι ενώ χαιρετούσε τα διερχόμενα οχήματα. Αργότερα, έκανε αυτά που περιέγραψαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Ο “ερωτικός δράστης”, παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε απαγόρευση εξόδου από το σπίτι του τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 7 το πρωί, για τρεις μήνες. Ο Daniel Hotcock Cooper, όπως έκανε το όνομά του στο Facebook μετά τη σύλληψη, όντας “υπεύθυνος οικογενειάρχης που προσέχει τα παιδιά του όσο η γυναίκα του είναι στη δουλειά” νιώθει φοβερή ντροπή για ότι έκανε σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Όμως, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις, το καλύτερο σχόλιο το έκανε ένας εκ των φίλων του που είπε: “Δεν είναι ωραίο θέαμα γυμνός. Όλοι μας λυπηθήκαμε το Land Rover και πραγματικά ελπίζουμε να μην προσβλήθηκε”!!!

[Πηγή: Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...