Spy Video: Nissan GT-R Nismo στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R Nismo at Nurburgring Spy Photos (7)

Ακόμη ένα video του Nissan GT-R Nismo το οποίο συνεχίζει την εξέλιξη του στο Nürburgring Nordschleife με τον Sebastien Buemi να έχει αναλάβει την ανάπτυξη του. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο τον Νοέμβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο 2014.

Η γρηγορότερη έκδοση του GT-R θα αποκτήσει νέο μπροστά splitter, νέο πίσω προφυλακτήρα, μεγάλη αεροτομή και νέες ζάντες. Το ταχύτερο GT-R που θα κατασκευαστεί ποτέ από το εργοστάσιο της Nissan, θα φορά τον V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 570 άλογα.

Το Nissan GT-R Nismo θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, με έναν μηχανικό της Williams να αναφέρει πως θα εκπλαγούμε με το πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμη στο GT-R.

Το νέο bodykit, το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από carbon, θα προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στις στροφές. Θα βασίζεται πάνω στο MY2014 GT-R, και θα διαθέτει αλλαγές στο εσωτερικό έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το “απλό” μοντέλο. Στο Nürburgring η Nismo έκδοση του GT-R θα είναι ικανό να σημειώσει χρόνο ταχύτερο από 7:18, ενώ θα φορά και σφιχτότερη ανάρτηση.

Μάλιστα φημολογείται πως θα είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα! Και όλα αυτά 2 χρόνια προτού βγει στην αγορά η επόμενη γενιά του GT-R, η οποία μάλλον θα είναι υβριδική.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...