Η Infiniti θέλει να “De-Americanized” τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Emerge-E

Ο πρόεδρος της Infiniti, Johan de Nysschen μιλώντας στο Wards Auto, δήλωσε πως θέλει η εταιρία του να “De-Americanized” τα μοντέλα της, ή με απλά λόγια να τα πετάξει από πάνω τους τον χαρακτηρισμό “Αμερικάνικα” ώστε αυτά να κάνουν πωλήσεις στον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη.

Συμπλήρωσε επίσης πως παρότι οι Αμερικάνοι λατρεύουν του μεγάλους κινητήρες, τα πράγματα στην Ευρώπη είναι διαφορετικά και έτσι η Infiniti έχει ζητήσει τη βοήθεια της Mercedes-Benz ώστε αυτή να της παραχωρήσει μικρούς, πιο αποδοτικούς κινητήρες, όπως ο 2,2-λίτρων τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας που έχει τοποθετηθεί στην ευρωπαϊκή έκδοση του Q50.

O de Nysschen έκλεισε τη συνέντευξη του λέγοντας πως θέλει η Infiniti να βγάλει μεγαλύτερα μοντέλα στην αγορά, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται η νέα τετράθυρη coupe ναυαρχίδα της, η οποία ενδεχομένως να ονομαστεί Q80, ενώ ίσως το Emerg-e περάσει τελικά στη παραγωγή.

[Πηγή: Wards Auto]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...