Spy Photos: Το εσωτερικό της Lamborghini Cabrera

Σχετικά άρθρα

Lamborghini Cabrera Spy Photos (8)

Δοκιμών συνέχεια της Lamborghini Cabrera στο Nürburgring και ο φωτογραφικός φακός έπιασε τόσο τις εξατμίσεις της να πετούν μπλε φλόγες, όσο και το εσωτερικό της. Επίσης γίνεται ευδιάκριτο πως πίσω από τα πλαϊνά παράθυρα υπάρχουν δυο εισαγωγές αέρα.

Lamborghini Cabrera Spy Photos (18)

Το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί είτε στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο είτε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2014. Έχει κωδική ονομασία LP724, θα παρουσιαστεί πιθανότατα στην έκθεση της Γενεύης του 2014, ως μοντέλο του 2015, και θα διαθέτει δομή κατασκευασμένη από carbon και αλουμίνιο, με το σώμα της να είναι από CFRP. Θα είναι κατά 16 mm μεγαλύτερη από την Gallardo, κάνοντάς την να έχει μήκος 4,5 μέτρων. Το ύψος της θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με αυτά της Gallardo, κοντά στα 1.165 mm, ενώ και το πλάτος της θα κυμαίνεται στα επίπεδα της Gallardo, κοντά στα 1,9 μέτρα. Ωστόσο θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, προσφέροντας έτσι περισσότερο χώρο στους επιβάτες της.

Lamborghini Cabrera Spy Photos (10)

Παρότι αρχική επιθυμία της Lamborghini, ήταν το νέο entry-level μοντέλο της να κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα της Aventador, τελικά λόγω κόστους, η Audi την πίεσε έτσι ώστε η νέα Gallardo να κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που θα φορά και η επόμενη, δεύτερη γενιά του R8, κάνοντας της να χάσει τις Ιταλικές τις ρίζες. Έτσι θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα του VW Group, MSS (Modular Sports Car System) την ίδια που θα φοράνε τόσο το νέο Audi R8 όσο μερικά νέα μοντέλα της Porsche. Το νέο R8 θα παρουσιαστεί το 2015 και θα διαθέτει 30 mm μακρύτερο μεταξόνιο, με το σασί της να ζυγίζει 198 κιλά. Με το γεγονός πως αυτό της Gallardo θα είναι ελαφρώς μικρότερο σε διαστάσεις, θα ζυγίζει 195 κιλά.

Lamborghini Cabrera Spy Photos (14)

Θα δανείζεται αρκετές τεχνολογίες από την Sesto Elemento ενώ θα είναι λιγότερη πολύπλοκη στην κατασκευή της, έτσι ώστε να αυξηθεί η κερδοφορία της Lamborghini. Μηχανικά θα φορά ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρίς στάλα υβριδικής τεχνολογίας πάνω του, ο οποίος θα συνδυάζεται τόσο με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Πιθανότερος κινητήρας είναι ο τωρινός V10 5.2-λίτρων της Gallardo ο οποίος θα δυναμώσει και θα αποδίδει κοντά τα 600 άλογα με 541 Nm ροπής. Θα ζυγίζει κοντά στα 1.500 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Η βασική έκδοση θα είναι τετρακίνητη, ενώ αργότερα θα υπάρξουν και ειδικές πισωκίνητες εκδόσεις. Θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε cabrio εκδόσεις και σχεδιαστικά, σύμφωνα με τον CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, θα διαθέτει μια πιο ξεκάθαρη σχεδιαστική γραμμή, δανειζόμενη στοιχεία από τις Aventador, Sesto ElementoVeneno και Egoista.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ρεκόρ πωλήσεων και κερδών για την Lamborghini τo 2023

Το 2023 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Lamborghini, με την ιταλική εταιρία να κάνει νέο ρεκόρ πωλήσεων, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τις 10.000...

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...
Autoblog.gr