Video: Εκτροχιάστηκε τρένο γεμάτο Fiat 500 στο Βέλγιο

Σχετικά άρθρα

train fiat 500

Χθες το πρωί στο Βέλγιο ένα τρένο γεμάτο Fiat 500 εκτροχιάστηκε αφού τράκαρε με άλλο τρένο, με τρία από τα βαγόνια να πέφτουν στο γκρεμό κάτω από μια γέφυρα, από ύψος 20 με 25 μέτρων.

Το πως συνέβη το ατύχημα δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί ακόμη και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από το περιστατικό. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το πρωί με τον οδηγό του τρένου να δηλώνει πως πέρασε τη γέφυρα με πράσινο τον φωτεινό σηματοδότη, αλλά τελικά μέσα στις ράγες υπήρχε ένα άλλο τρένο, το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και επιβράδυνε.

Αρκετά από τα ολοκαίνουργια Fiat 500 καταστράφηκαν αλλά είναι δεδομένο πως ήταν ασφαλισμένα. Αν κάποιος/κάποια από εσάς παρήγγειλε πρόσφατα ένα Fiat 500, ίσως χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω ώστε να παραλάβει, αν το αυτοκίνητο που προοριζόταν γι’αυτόν/γι’αυτήν, ήταν ανάμεσα σε αυτά που καταστράφηκαν.

[Πηγή: HLN]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...