Έρευνα δείχνει πως οι κατασκευαστές πρέπει να περιμένουν ελλείψεις εξαρτημάτων όσο αυξάνεται η παραγωγή αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Nissan

Έχουμε τόσες πολλές φορές ειδήσεις για το πώς η εκάστοτε εταιρία σχεδιάζει να πουλάει x εκατομμύρια αυτοκίνητα μέχρι το 201x, πώς οι πωλήσεις και οι παραγωγές των εργοστασίων αυξάνονται κλπ που δεν αναρωτηθήκαμε ούτε μία φορά για το αν οι προμηθευτές όλων αυτών των εταιριών έχουν την δυνατότητα να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση των εξαρτημάτων τους. Μία έρευνα λοιπόν δείχνει πως σε κάποιον βαθμό, δεν μπορούν!

Από τους 100 προμηθευτές που ρωτήθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, το 26% είπε πως «είχαν δυσκολία να ανταποκριθούν στις προσδοκίες παραγωγής» το 2013. Αν η Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ξεπεράσει το ορόσημο των 16 εκατομμυρίων οχημάτων, το 28% των προμηθευτών δήλωσε πως δεν θα έχει την δυνατότητα να παρέχει τόσο πολλά εξαρτήματα. Το ποσοστό αυξάνεται στο 30% για τους προμηθευτές εξαρτημάτων chassis και αναρτήσεων και στο 38% για τους προμηθευτές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Η έρευνα δείχνει πως το group που θα πληγεί περισσότερο αν υπάρξει πρόβλημα είναι αυτό της Chrysler αφού το 42% των προμηθευτών της είχε πρόβλημα μέσα στο 2013. Φυσικά οι ιθύνοντες του group προσπαθούν να είναι ένα βήμα μπροστά έχοντας ήδη προσφέρει στο 65% των προμηθευτών τους μακροχρόνια συμβόλαια έναντι του μέσου όρου στη βιομηχανία που διαμορφώνεται στο 55%.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...