Ο Jeremy Clarkson “σκοτώνεται” με τον Piers Morgan στο Twitter

Σχετικά άρθρα

jeremy-clarkson-piers-morgan-1300a120610

Ο εγωισμός του Jeremy Clarkson είναι γνωστός σε όλους. Μπορεί όμως να μην είναι κοινή γνώση, στην Ελλάδα τουλάχιστον, πως ο χειρότερος εχθρός του είναι ο επίσης Βρετανός παρουσιαστής Piers Morgan. Η κόντρα ανάμεσα στον Jeremy Clarkson και τον Piers Morgan ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτη, με τον δεύτερο να δηλώνει πως δεν υπάρχει σταγόνα φιλίας ανάμεσά τους. Παρότι μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία, με τον τεράστιο εγωισμό τους στην κορυφή όλων, οι δύο διάσημοι παρουσιαστές μαλώνουν συνεχώς για το ποιος είναι πιο πετυχημένος.

Ο 53-χρονος Clarkson κέρδισε την περασμένη χρονιά περισσότερα από 14 εκατομμύρια λίρες, από το Top Gear, με τον αντίζηλό του να βγάζει “μόνο” 5.5 εκατομμύρια λίρες από τις διάφορες δραστηριότητές του. Η εκπομπή Top Gear, παρόλο που έχει πέσει σε τηλεθέαση, έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια θεατές κάθε Κυριακή που προβάλλεται στην Αγγλία και κατέχει την πρώτη θέση προβολής, στις εκπομπές ανά τον κόσμο, με 212 χώρες να την προβάλουν. Από την άλλη όμως ο Morgan έχει 3.8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter με τον Clarkson να περιορίζεται στους 2.500.000.

Ο πρώτος γύρος αψιμαχίας των δύο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2000, όταν ο Morgan έλαβε κάποιες φωτογραφίες από παπαράτσι, που έδειχναν τον Jeremy Clarkson να αγκαλιάζεται με την παραγωγό τηλεόρασης Elaine Bedell. Ο Morgan τηλεφώνησε στον Clarkson  για να μάθει την κατάσταση και η απάντηση που πήρε ήταν:

Δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω παράνομη σχέση, μπορείς να ρωτήσεις την γυναίκα μου.

Ο Morgan δημοσίευσε τις φωτογραφίες και ο Clarkson φυσικά δεν χάρηκε.

Δυο χρόνια μετά, τον Μάιο του 2002, ο Clarkson και η γυναίκα του, συναντάνε τον Morgan σε έναν γάμο και του ζητάνε δημόσια τον λόγο για τον οποίο δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Ο Morgan ζητάει συγνώμη, λέγοντας πως είναι σίγουρος πως ήταν αθώος ο Clarkson και ο παρουσιαστής του Top Gear ζητάει να ξεχαστεί το γεγονός.

Πέντε μήνες μετά, νέες φωτογραφίες δείχνουν τον Clarkson να αγκαλιάζει την Bedell. Ο Clarkson ζητάει να μιλήσει στον Morgan, για να τον πείσει για την αθωότητά του και ο σκανδαλοθήρας αρνείται να του μιλήσει λέγοντας στον βοηθό του:

Δεν θέλω να του μιλήσω. Δεν μπορώ να τον ξελασπώνω κάθε φορά που είναι με την ίδια γυναίκα. Τον πίστεψα την τελευταία φορά και προφανώς μου έλεγε ψέματα.

Clarkson PlaneΈνας χρόνος περνάει και το υπερηχητικό αεροσκάφος Concorde ετοιμάζεται να κάνει το τελευταίο του ταξίδι από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο. Πολλές διασημότητες έχουν κλείσει θέση για αυτή την πτήση και ανάμεσά τους φυσικά… ο Jeremy Clarkson και ο Piers Morgan. Πανικός επικρατεί στην πτήση, με τον Clarkson που έχει την θέση ακριβώς μπροστά από τον Morgan να τον βρίζει και να απειλεί να τον χτυπήσει, ενώ ταυτόχρονα ο Morgan τον προκαλεί.

Έλα μεγάλε, δείξε μου τι αξίζεις.

Η κατάληξη ήταν ο Clarkson με κίνηση Κασιδιάρη, να λούσει τον Morgan με ένα ποτήρι νερό, διασκεδάζοντας το υπόλοιπο πλήθος διασημοτήτων. Αργότερα ο Clarkson τηλεφωνεί στον Morgan για να ζητήσει να ξεχαστεί και πάλι το θέμα… και η υπόθεση ξεχνιέται…

…μέχρι τον Μάρτιο του 2004 στα Βρετανικά Βραβεία Τύπου. Ο Clarkson πλησιάζει, για να καλωσορίσει τον Morgan, ο οποίος είχε μόλις ξεκινήσει την καριέρα του στην τηλεόραση, και του λέει:

Τώρα που είσαι στον δικό μου κόσμο, αυτόν της τηλεόρασης, ξέρω ότι είσαι $*@7@.

Με την συζήτηση να ανάβει και τον Morgan να δέχεται θανατηφόρες ματιές από την γυναίκα του Clarkson, που παρακολουθούσε από το τραπέζι της, ο δημοσιογράφος λέει στον Clarkson:

Γιατί κατηγορεί συνεχώς εμένα η γυναίκα σου, για όλα όσα εσύ κάνεις;

Επικρατεί πανδαιμόνιο, καθώς ο Clarkson χτυπάει τον Morgan με το δεξί, αρκετές φορές στο κεφάλι. Την επόμενη μέρα ο Morgan δηλώνει:

Μετά τις γροθιές προσπάθησε να με κουτουλήσει στην μύτη και αστόχησε ελάχιστα. Νομίζω είχε πιεί λίγο. Να σας πω την αλήθεια έχω φάει χειρότερο ξύλο από τον 3-χρονο γιό μου.

Παραδεχόμενος την ήττα του και επιμένοντας πως πρέπει να τα βρούνε, ο Clarkson εμφανίστηκε ένα μήνα μετά στην εκπομπή του Michael Parkinson και δείχνοντας το παραμορφωμένο, από τον καυγά, δάχτυλό του είπε αστειευόμενος.

Δεν τα πάμε καλά, οπότε τον χτύπησα. Κάθε γυναίκα που συναντάω, με ρωτάει γιατί; Κάθε άντρας που συναντάω, με ρωτάει πού;

Τον Σεπτέμβριο του 2005, έχοντας εγκαταλείψει τις εφημερίδες, ο Piers Morgan εκδίδει το αυτοβιογραφικό “The Insider”. Στο βιβλίο ο Clarkson και τα σαρκαστικά του σχόλια κάνουν πολλές φορές την εμφάνισή τους, με τον συγγραφέα να πιστεύει πως θα σεβόταν περισσότερο τον Clarkson αν δεν προσπαθούσε μετά το συμβάν του αεροπλάνου να επανορθώσει.

Θα χρειαστεί να περάσει πάνω από ένας χρόνος για να κηρύξουν οι δυο παρουσιαστές ανακωχή. Ο Morgan εντοπίζει σε ένα εστιατόριο κάποιες γνωστές του διασημότητες και πλησιάζει το τραπέζι για να χαιρετήσει την παρέα. Φτάνοντας κοντά κοντοστέκεται καθώς εντοπίζει ένα ακόμα άτομο στην παρέα, το οποίο δεν είχε δει, να βρίζει χαμηλόφωνα. Δεν είναι άλλος από τον Jeremy Clarkson… ησυχία επικρατεί στο εστιατόριο και όλοι περιμένουν να ξεσπάσει καυγάς, αλλά αντί αυτού ο Clarkson απλώνει το χέρι του και ο Morgan το σφίγγει.

Για δυο ώρες μιλάνε και συζητάνε για όλα τα μεταξύ τους επεισόδια, αστειευόμενοι για το ποιός χτύπησε περισσότερο στον ξυλοδαρμό των βραβείων και τις γνώμες όλων, πως είναι τόσο ίδιοι που θα έπρεπε να είναι φίλοι και όχι εχθροί.

Τέσσερα χρόνια θα περάσουν με τον Morgan να λείπει στην Αμερική, ως κριτής του Αμερική Έχεις Ταλέντο, πριν επιστρέψει στην Αγγλία για να προωθήσει την νέα του εκπομπή και το καινούριο του βιβλίο. Προς έκπληξη πολλών δηλώνει πως του αρέσουν οι βεντέτες καθώς του δίνουν ενέργεια και ανεβάζουν την απόδοσή του. Είναι οι δηλώσεις του όμως τον Δεκέμβριο του 2012 που θα ξεκινήσουν άλλον ένα γύρο αψιμαχίας με τον Clarkson.

America's Got Talent

Στην ολονυκτία των 20 παιδιών και των 6 εργαζομένων του δημοτικού σχολείου Sandy Hook στο Κονέκτικατ, όπου έγινε το λυπηρό γεγονός των πυροβολισμών, ο Morgan ζήτησε να απαγορευτούν τα όπλα στην Αμερική. Που να το φανταστεί ότι θα προκαλέσει την οργή 100.000 Αμερικανών, που εξοργισμένοι με την δήλωση του Βρετανού, θα υπογράψουν επίσημη αίτηση για την απέλασή του. Η προσφορά του Clarkson σε όλη αυτή την ιστορία ήταν να χρησιμοποιήσει το Twitter γράφοντας:

Αμερικάνοι. Μας πήρε 40 χρόνια για να ξεφορτωθούμε τον Piers Morgan. Σας παρακαλούμε μην τον στείλετε πίσω.

Αμερικάνοι. Η δεύτερη τροπολογία του συντάγματός σας είναι αυτή που σας επιτρέπει να έχετε όπλα, για να απαλλαγείτε από την τυραννία των Βρετανών. Δηλαδή του Piers Morgan.

Τον περασμένο μήνα ο Morgan σε συνέντευξή του, είπε μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Clarkson στα βραβεία του GQ. Ο Morgan ήταν σε συζήτηση με τον Justin Timberlake, τον Samuel Jackson και τον Pharrell Williams (τραγουδιστή του Get Lucky), καθώς ο Clarkson τον πλησιάζει και ανταλλάζουν χειραψία. Τότε ο Clarkson αντιλαμβάνεται πως οι διασημότητες γύρω του δεν έχουν ιδέα για το ποιος είναι και ο Morgan αντί να τον συστήσει του κάνει νόημα να φύγει.

Ο Clarkson αντέχει δυο εβδομάδες και ανταποδίδει πάλι μέσω Twitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Morgan και γράφοντας:

Τι πελώριο #0υ^! που είναι αυτός ο άνθρωπος. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπει φυλακή.

…και από τότε δεν σταμάτησαν ποτέ. Morgan:

Είχες την ευκαιρία σου, δυστυχώς βαράς σαν ατροφικό Τσιουάουα, οπότε ηρέμησε γεροπαράξενε.

Αναρωτιέμαι αν το ξέσπασμα του καημένου του Clarkson έχει να κάνει με την πιθανή ακύρωση του Top Gear.

Το να με αποκαλεί #0υ^! ένας ρατσιστής που θέλει όσες νοσοκόμες κάνουν απεργία, να εκτελούνται, είναι ο ορισμός της ειρωνείας.

Clarkson vs Piers - V2.0

Οι μέρες έχουν περάσει και μετά από φωτογραφίες γοριλών, μικρών κοριτσιών, βρισιών και δημοσίων συζητήσεων για το ποιος έχει περισσότερους γνωστούς, ακόλουθους, φίλους, τηλεθεατές και άλλα πολλά, η μάχη των παιδιών ακόμα συνεχίζει.

[Πηγή: DailyMail, Twitter, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...