Ιταλός στο Oktoberfest βρήκε το VW Golf του μετά από πέντε εβδομάδες

Σχετικά άρθρα

Oktoberfest

Αυτό θα πει hangover. Κατά τη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ Oktoberfest στη Γερμανία, το οποίο είχε διάρκεια 16 ημερών, άλλοι έχασαν τα κλειδιά τους, άλλοι τα κινητά τους τηλέφωνα, άλλοι το πορτοφόλι τους και άλλοι το ίδιο τους το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν 40-χρονο Ιταλό ο οποίος έχασε το VW Golf του κάπου στο ανατολικό Μόναχο. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ήπιε τόση μπύρα ώστε να μην θυμάται το που έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του, αλλά απλά ξέχασε σε πιο σημείο της πόλης είχε σταθμεύσει. Έτσι ξεκίνησε να ψάχνει το Golf του, αλλά οι προσπάθειές του απέβησαν άκαρπες, μέχρι που το θέμα δημοσιοποιήθηκε και κάποιος κάτοικος της περιοχής, τον ειδοποίησε πως γνώριζε το που ήταν παρκαρισμένο το Golf.

Το περιστατικό δεν προκάλεσε πάντως ενδιαφέρον στην αστυνομία, με εκπρόσωπό της να αναφέρει πως είναι κάτι το σύνηθες κάποιος να ξεχνά το πού έχει παρκάρει το αυτοκίνητο του κατά τη διάρκεια του Oktoberfest.

[Πηγή: The Local]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...