Επιβεβαιώθηκε το Nissan Qashqai Nismo με ιπποδύναμη που μπορεί να φτάνει τα 215 άλογα

Σχετικά άρθρα

Nissan Qashqai

Η Nismo έχει βγει στην αγορά με πολύ άγριες διαθέσεις… Μετά το GT-R Nismo, το Juke Nismo RS και το IDx Nismo concept που μας παρουσίασε στην έκθεση του Τόκιο, μαθαίνουμε πως ετοιμάζει και την Nismo έκδοση του νέου Nissan Qashqai.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε ο Andy Palmer, επικεφαλής προϊόντων της Nissan, δήλωσε πως Το Qashqai Nismo προετοιμάζεται και ίσως να παρουσιαστεί μέχρι τον χειμώνα του 2014. Θα έχει όλα τα γνωρίσματα που έχουμε μάθει να περιμένουμε από τα προϊόντα της Nismo, όπως πιο sport bodykit, λεπτομέρειες στο εσωτερικό και εντελώς διαφορετική οδική συμπεριφορά από το standard Qashqai. Κάτω από το καπό πιθανώς να κρύβεται ο κινητήρας του Juke Nismo RS με τα 215 άλογα καθώς η λογική πίσω από αυτή την απόφαση είναι πως δεν στοχεύουν στα νούμερα (ιπποδύναμης ή επιτάχυνσης) αλλά στην αίσθηση που θα δίνει το αυτοκίνητο.

Ο Palmer έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας πως όταν συζητάει τη Nismo εντός της Nissan, αναφέρεται σε αυτήν ως «ο εκδημοκρατισμός της AMG». Δηλαδή θέλει τη Nismo να προσφέρει hot εκδόσεις για πρακτικά όλη την γκάμα των αυτοκινήτων που έχει η Nissan. Μακάρι κε Palmer…. Μακάρι.

[Πηγή: CarMagazine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...