Η Yamaha ετοιμάζει σπορ αυτοκίνητο;

Σχετικά άρθρα

Motiv.e

Στην έκθεση του Τόκιο η Yamaha παρουσίασε το Motiv.e, ένα αυτοκίνητο πόλης σχεδιασμένο από τον Gordon Murray, με την Ιαπωνική εταιρία να ετοιμάζει παράλληλα και ένα σπορ αυτοκίνητο το οποίο θα βασίζεται πάνω στη πλατφόρμα του Motiv.e.

Αυτό δήλωσε τόσο ο Masato Suzuki της Yamaha, όσο και ο Gordon Murray, οι οποίοι μιλώντας στο Αγγλικό Autocar, ανέφεραν πως η πλατφόρμα που βασίζεται το Motiv.e είναι παραμετροποιήσιμη και μπορεί να φιλοξενήσει διαφορετικά στιλ αμαξώματος. Η πλατφόρμα μπορεί να φιλοξενήσει οχήματα με μεγαλύτερο μήκος και πλάτος, χωρίς να απαιτεί πολλές αλλαγές, μειώνοντας κατά πολύ το κόστος ανάπτυξης.

Το αν η Yamaha θα βγάλει στην αγορά ένα σπορ αυτοκίνητο είναι κάτι που σήμερα είναι πολύ νωρίς να απαντηθεί. Η Yamaha θα κάνει την έρευνα της, αξιολογώντας τα αποτελέσματα ώστε να διαπιστώσει εάν υπάρχει θετική αντίδραση από το κοινό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Αν τα νούμερα είναι ικανά ώστε το μοντέλο να γίνει βιώσιμο, τότε οι Ιάπωνες θα το βγάλουν στην αγορά.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...