Η HSV θα συνεχίσει να υπάρχει παρά το κλείσιμο της Holden

Σχετικά άρθρα

hsv-gts1

Παρά το γεγονός ότι η Holden θα σταματήσει να παράγει αυτοκίνητα στην Αυστραλία από το 2017 και έπειτα, η HSV (Holden Special Vehicles) θα συνεχίσει να υπάρχει.

Η ανακοίνωση έγινε από τον managing director της εταιρίας, Phil Harding που δήλωσε πως η HSV δεν θα σταματήσει να προσφέρει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Δεν διευκρίνισε ωστόσο ποια θα είναι αυτά τα αυτοκίνητα με δεδομένο πως η Holden παύει να υπάρχει!

Η δουλειά μας στο Clayton είναι να παρέχουμε συγκινήσεις στην βιομηχανία αυτοκινήτου για τα τελευταία 26 χρόνια και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε. Τα προϊόντα μας εξελίσσονται συνέχεια και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Η αλλαγή δεν είναι κάτι νέο στην δουλειά μας και θα συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε, επιτυχώς, σε ένα νέο περιβάλλον λειτουργίας.

Είπε ο Harding στη δήλωσή του. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η HSV έχει στην γκάμα της διάφορες εκδόσεις του Holden Commodore: sedan, station wagon, ute και το κορυφαίο GTS (φωτό) που κινείται από έναν supercharged V8 6.2 λίτρων. Η HSV πουλάει επίσης τα Senator Signature και Grange, που βασίζονται στο Holden Caprice και αποτελούν το αντίπαλον δέος της BMW 7-Series και του Audi A8.

[Πηγή: HSV]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

With all of the speculation emanating from the recent announcement that Holden will cease manufacturing in this country at the end of 2017, I wanted to take this opportunity to assure all our fans that HSV plans to continue.

Our business at Clayton has been providing excitement to the auto industry for the last 26 years and we don’t plan to stop.

Our product offering has been evolving constantly and will continue to do so. Change is not new for our business and we will continue to adapt, successfully, to a new operating environment.

The fantastic response to our new GEN-F range only confirms in our minds that there is, and will continue to be a strong, viable market for performance vehicles in Australia. So very simply, our job is, as it has always been, to deliver a great high performance car.

My best wishes to all our fans for a safe and enjoyable Christmas and New Year period.

Regards,
Phil Harding
HSV Managing Director

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...