Mercedes-Benz C63 AMG Estate by Loewenstein Manufaktur με 702 άλογα!

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C63 AMG Estate by Loewenstein Manufaktur

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Loewenstein Manufaktur μας παρουσιάζεται και για αυτό το λόγο ετοίμασε ένα πακέτο αναβάθμισης για Mercedes-Benz C63 AMG Estate.

Στιλιστικά η C63 AMG Estate διαθέτει ένα carbon bodykit που περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, καθρέφτες και πίσω διαχύτη. Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις με carbon λεπτομέρειες και τιμόνι ντυμένο με αλκαντάρα.

Mercedes-Benz C63 AMG Estate by Loewenstein Manufaktur

Η εταιρία τοποθετεί το κιτ κομπρέσσορα LM63-700 που έδειξαν στην φετινή έκθεση στο Essen της Γερμανίας, όπου μαζί με το carbon σύστημα εισαγωγής είναι ικανά να αυξήσουν την ιπποδύναμη του 6.3-λίτρων V8, στο δυσθεώρητο νούμερο των 702 ίππων και στο ακόμα πιο εντυπωσιακό νούμερο των 883 Nm ροπής.

Mercedes-Benz C63 AMG Estate by Loewenstein Manufaktur

Ακόμα το πακέτο της Loewenstein περιλαμβάνει ένα ειδικά εξελιγμένο χταπόδι με καταλύτη και ένα αυτόματο διαφορικό περιορισμένη ολίσθηση εξελιγμένο μαζί με την Quaife, ενώ τέλος υπάρχουν και μεγαλύτερα φρένα της Loewenstein με ζάντες διαστάσεων 20 ιντσών.

[Πηγή: Patrick M. | Cars Photography]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...