3 οι LaFerrari στο Μονακό, και συνεχίζουν…

Σχετικά άρθρα

LaFerrari (4)

Μετά από την πρώτη LaFerrari στο Μονακό, κανένας μας δεν πίστεψε ότι θα είναι η μοναδική στο Πριγκιπάτο. Ήδη έγιναν 3 οι ιδιοκτήτες τού νέου ιταλικού HyperCar, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες. Η πρώτη LaFerrari ήταν κόκκινη με μαύρες ζάντες· η δεύτερη μαύρη· η τρίτη κόκκινη με λευκή ζάντα. Φυσικά, σ’ ένα μέρος όπως το Μονακό, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ακόμα περισσότερες LaFerrari, αλλά και McLaren P1, μαζί με τα εκατοντάδες SuperCars και HyperCars που βρίσκονται εκεί!

Στα γρήγορα, η πανέμορφη κι εκπληκτική “Ιταλίδα” φορά τον V12 6.3 λίτρων κινητήρα της F12berlinetta, ο οποίος έχει βελτιωθεί και αποδίδει 800 άλογα στις 9.250 σ.α.λ., διαθέτοντας υψηλό λόγω συμπίεσης (13,5:1). Συνδυάζεται με ένα αναβαθμισμένο σύστημα HY-KERS το οποίο αποδίδει 120 kW (163) άλογα. Έτσι η συνολική ιπποδύναμη της ανέρχεται στα 963 άλογα με 900 Nm ροπής.

Κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δεύτερα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 15 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα. Περισσότερα, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Photos by: Melanie Meder Photography]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...